Wednesday, October 26, 2016

YritysAmis-hanke on päättynyt mutta YritysAmiksen kehittäminen jatkuu


Kaksivuotinen AmisYrityksessä oppiminen -hanke päättyi. Viimeinen koulutustapahtuma, Lokabileet, jysäytettiin 20.10. torstaina. Tilaisuuteen osallistui hankkeessa mukana olleita opettajia, yhteistyökumppaneita ja Kainuun ammattiopiston johtoa ja kunnallisia päättäjiä.


Kuvassa hankkeen projektipäällikkö Renne Sänisalmi valmistelutöissä levittämässä opaskylttejä ja hanketyöntekijä Marko Karvonen säätelee äänentoistoa.


Hanketyöntekijä Auli Karhu säätää tarjoilupöytää, jotta myös ruumiinravinto tulisi tilaisuudessa tyydytetyksi.

Tilaisuudessa kuultiin YritysAmiksen tarina kuvin ja sanoin. Piloteissa työskennelleet ohjaajat hehkuttivat hyviä projekteja. Jouko Kämäräinen ja Jukka Kinnunen hehkuttivat Case Suomussalmen kotiseutumuseota, jossa tuotetaan erilaista markkinointimateriaalia, pelejä yms. museon käyttöön., Heli Mylly ja Paula Lackman-Korhonen Case Vuorikatua, jossa suunniteltiin ja toteutettiin liiketalouden uusien toimitilojen pintaremontointi ja liiketalouden ohjaajat Tero Kainlauri, Kati Jäärni, Tuula Homanen ja Auli Karhu YritysAmis kahvilaa ja YritysAmis toimistoa.


  
 
Pauli Hanhiniemi vietti iltaa kanssamme upouudessa Yrityskiihdyttämössä. Tila on osoittautunut aivan mainioksi monitoimitilaksi. Kuvassa vasemmalla Pauli kertoo oman yrittäjätarinansa. Illan päätteeksi hän viihdytti yleisöä lauluillaan. Yleisö oli vaikuttunut. Paljon tietoa, yrittäjäasennetta ja verkostoja kehittyi illan aikana. Saatoimme olla tyytyväisiä hankkeen tuloksiin ja ylpeinä todeta, että YritysAmis voi hyvin ja yrittämällä oppimisen aate leviää kautta maan. Ja pääsihän se johtotiimikin Paulin kainaloon.No comments:

Post a Comment